http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.01gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.03gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.04gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.02gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.05gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.06gk-is-21.jpglink
«
»

 

Дан је започео свечано,са посебном атмосфером. Школа је осванула чиста,насмејана и посебно дотерана. Ходници су били испуњени дечијим радовима,учионице посебно уређене. Ученици,наставници и грађани присуствовали су служби у цркви. Полако су пристизали и гости. У 11 сати отпочела је приредба у сали Задружног дома. Уз звуке звона светлост свећа кренуо је програм. Било је ту песме,рецитовања,глуме,аплауз и осмеси испратили су све учеснике од првог до четвртог разреда.Вешти водитељи били су Бојан Новаковић и Николета Станковић,а ништа не би било како треба да није било хора,вођеног искусном руком наставнице Љиљање Најданов.Подељене су и награде за ликовне радове на конкурс који је расписала наша школа. У другом делу програма своје умеће су показали трећаци-мали Енглези,наши ученици који тренирају карате и фолклор,чији наступи увек изазову велику пажњу.Као специјалан гост наступали су и чланови КУД „Пионир" из Зрењанина.

После приредбе,приступило се свечаном обреду резања славског колача.Већ традиционално,кумови школе су били осмаци,а јабуку су предали будућим кумовима,седмацима. Велико интресовање је изазвала и изложба старих фотографија,као и први број школских новина „Школска разгледница".Посебан значај овом дану је дало свечано пуштање у рад школског разгласа које је симболичним пресецањем врпце обавио Давид Димкић,представник општинске власти. Ходницима школе проломили су се звуци музике и гласова наших ученика са разгласа,на свеопшту радост свих присутних.

И по одласку гости нису отишли празних руку-свако је добио интересантан поклончић,заједнички рад ликовне секције,коју води наставница Тања Шашић,учитељица и наших родитеља,чланова Клуба.

1

 

2

 

3

 

 

 

 

 

 

olovcice

tabla-galerija

tabla-vesti

tabla-kalendar

Free business joomla templates