http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.01gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.03gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.04gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.02gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.05gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.06gk-is-21.jpglink
«
»


Испраћај наших колега у пензију, наставника математике- Милорада Секулића и наставника физичког- Бранислава Лалића, био је диван повод за дружење уз музику и песму 11.5.2019. године.

Семинар у нашој школи, 18.5. и 19.5.2019. године, под називом „Васпитни проблеми ученика и како их превазићи", аутора Слободана Малушића, спец. соц. педагогије, је био веома интересантан и едукативан, како за госте из других школа, тако и за нас домаћине и организатора.

Једнодневни излети, III и IV разред ишли су 19.5.2019.у Београд (Зоолошки врт, Калемегдан и Авалу), док су виши разреди 01.6.1019. посетили Тршић, манастир Троношу и Бању Ковиљачу.

 

Награђени су ученици  IV разреда (Соња Симић, Тодор Јовановић, Лука Станић, Вељко Костић, Анђела Вујашевић и Милош Станаћев) са по књигом и дипломом на литерарном и ликовном конкурсу „Витезово пролеће"  часописа Витез у мају 2019. године.

Матурско вече ученика VIII разреда 13. 06. 2019. године почело је свечаном приредбом у школи за наставнике, родитеље и остале позване госте. Ове године до мале матуре стигла су 24 ученика наше школе предвођени одељењским старешином- Драганом Тепићем. Још једна генерација добрих и вредних ученика, излази из основне школе и остаће запамћена  до многим постигнућима.

Опроштајна приредба у IV разреду од учитељице Драгане Торђан 14.6.2019. године. Једна мала дружина наставља даље, а учитељицу оставља неким новим првацима...

 

Дивно дружење ученика IV разреда и њихове учитељице Драгане Торђан настављено је у Авив парку, пријатног поподнева, на Видовдан, уз одличну организацију и подршку од стране сјајних родитеља. Ученици су у биоскопу Цинестар одгледали анимирани филм.

 

olovcice

tabla-galerija

tabla-vesti

tabla-kalendar

Free business joomla templates