http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.01gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.03gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.04gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.02gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.05gk-is-21.jpglink
http://osstajicevo.edu.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-show-new.06gk-is-21.jpglink
«
»

Београдска асоцијација професора руског језика при Друштву слависта Србије и Руски центар науке и културе организовао је 16.12.2016. новогодишњи концерт ученика београдских школа под називом „Умом Русију не можеш да схватиш“. Главни циљ овог концерта је промовисање руског језика, културе и уметности. Он омогућује ученицима у Србији који уче руски језик да испоље свој таленат и искажу љубав према овој земљи.

Ове године хор наше школе имао је част и задовољство да учествује на овом концерту као гост. Професор музичке културе Љиљана Најданов припремила је у сарадњи са професором руског језика Десанком Нинков композицију „И то је све“ („Всего-то навсего“) Ирине Денисове. Хор наше школе је својим учешћем потврдио да се и у нашој средини популарише руски језик, руска култура и уметност. Све у свему, леп културни догађај за нашу школу, колектив и ученике. Достојно смо представили нашу школу и лепо се дружили у Руском дому, који је био препун наставника; родитеља и деце.

Захваљујемо се директору школе Зорани Медић, колегама и свима који су подржали и омогућили наступ нашег хора у Београду.

Извештај припремила

Десанка Нинков

 

olovcice

tabla-galerija

tabla-vesti

tabla-kalendar

Free business joomla templates